ny_borzoi ny_whippet ny_greyhound ny_basenji ny_galgo_espanol ny_magyar_agar ny_cirneco ny_skotsk_hjorthund ny_afghanhund ny_saluki ny_faraohund ny_sloughi

INSTÄLLT LC-PROV i Karbenning 30-31/7

P g a det extrema väderläget som råder och SMHI:s prognos för nästa vecka anser vi att det inte är försvarbart att anordna provet, detta av två orsaker; för det första för hundarnas välbefinnande och säkerhet och för det andra för att det är mycket hög brandrisk i området. Vi har därför i kväll tagit beslutet att ställa in provet.

Vi åberopar force majeure, men kommer att betala tillbaka så mycket som möjligt av anmälningsavgiften (gäller de hundar som inte redan avanmälts av sin ägare, undantag löp eller skada). Hur mycket det kommer att bli är beroende av hur höga kostnader vi kommer att ha trots att provet inte blir av.

De av er som anmält att er hund inte kommer p g a löp eller skada (med veterinärintyg) kommer att få tillbaka anmälningsavgiften minus 40 kr enligt uppgifterna i PM/inbjudan till provet.

Provkommittén kommer att undersöka möjligheterna att anordna provet under en helg i höst istället och vi återkommer om detta så snart vi vet mera.

Arboga 2018-07-22

Provkommittén för provet i Karbenning

I provkommittén ingår:

Annika Janson, ordförande LCK Bråviken

Helena Hallman, vice ordförande LCK Bråviken

Christian Magnusson, ordförande LCK Svealand

Karin Hurtig, vice ordförande LCK Svealand

Mikael Nordström, kassör LCK Svealand

Adjungerad: Mats Carlsson, kassör LCK Bråviken (utanför styrelsen)